Kuva aukeaa isompana sitä klikattaessa

Haluatteko kokea erilaisen virkistyspäivän työporukalla, ikimuistoisen päiväkoti/luokkaretken kaupunkijunan kyydissä tai järjestää vaikkapa syntymäpäiväajelun kaveriporukalla?

 

Käytössämme on upea 58-paikkainen ja kahdella vaunulla varustettu aito kaupunkijuna. Tämä saksalainen ”ikiliikkuja” on aiemmin palvellut Itä-Suomessa, mistä se sitten tulikin meille Ouluun. Junassa on äänentoistolaitteet sekä isot ikkunat joka suuntaan, joten kyydissä pääset nauttimaan vaikkapa lempimusiikistasi ja maisemista samaan aikaan. Ohjaamossa on mikrofoni, joka on asiakkaan vapaassa käytössä muun muassa lauluesitystä, puheen pitämistä tai opasta varten!

”Veturinkuljettajamme” ovat kokeneita, ammattitaitoisia ja asiakaspalveluhenkisiä sekä heiltä löytyy tarvittavat liikennöintiluvat ja turvallisuuskoulutukset. 

Toteutamme juna-ajeluita Oulun alueella aina toukokuun alusta lokakuun loppuun saakka tai niin kauan kuin tiet ovat sulana. Reittisuunnitelma ja matkan kesto räätälöidään aina asiakas- ja tapauskohtaisesti. Pysähdyksiä voimme tehdä asiakkaan tarpeen mukaan. 

LÄHDETÄÄNKÖ AJELULLE?

OTA YHTEYTTÄ:

p. 020 730 7170, asiakaspalvelu@superlinjat.fi tai täytä yhteydenottolomake tästä!

 

SUPERLINJAT
Oritkarintie 2
90400 Oulu, Finland
Puh. 020 730 7170
asiakaspalvelu@superlinjat.fi

Olemme kilpailu- ja kuluttajaviraston rekisteröity  matkanjärjestäjä. Rekisteröintitunnus on: 309/19/Mj.